Podstawą do wdrożenia i utrzymywania norm bezpieczeństwa i jakości żywności w Państwa przedsiębiorstwie, powinno być szkolenie HACCP, ISO waszych pracowników. Nasze przedsiębiorstwo zajmuje się organizacją tego rodzaju kursów w naszym biurze, lub też w siedzibie Klienta. Instruktaż dedykowany jest dla pracowników każdego szczebla, a w szczególności dla tych, którzy są odpowiedzialni za wdrażanie i utrzymywanie systemów jakościowych.

W ramach zorganizowanego przez naszych ekspertów szkolenia HACCP, ISO uczestnicy dowiedzą się między innymi o:

1Współcześnie wykorzystywanych metodach zarządzania bezpieczeństwem żywności,

2Wytycznych formalnych i prawnych w zakresie norm bezpieczeństwa żywności,

3Sposobnie planowania audytów wewnętrznych, a także metodach ich przeprowadzania,

4Skutecznych metodach tworzenia raportów pokontrolnych.

Dla zwiększenia skuteczności naszych działań, organizujemy również kursy praktyczne, które są prowadzone na dedykowanym stanowisku pracy. Ponadto, opracowaliśmy formułę e-learingową w oparciu o naszą platformę HACCP-online. Dzięki temu mogą Państwo zoptymalizować koszty związane z logistyką szkolenia HACCP. Wiedza teoretyczna i praktyczna zdobyta podczas organizowanego przez nas kursu, podniesie świadomość zawodową Państwa pracowników, a także znacznie poszerzy ich umiejętności oraz kompetencje.

Już od ponad 20 lat podnosimy świadomość i poszerzamy wiedzę osób, które są pracują w przedsiębiorstwach będących częścią łańcucha żywnościowego. Organizowane przez nas panele, są prowadzone przez jednych z najbardziej doświadczonych ekspertów w tej branży.

Dołącz wraz z zespołem swoich pracowników, do grona ponad 4500 osób, które dotychczas przeszkoliliśmy z zakresu norm HACCP i innych systemów bezpieczeństwa.